X
X

„Pe o pânză de păianjen”, pe scena Casei de Cultură Constanţa

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Sursa foto: iabilet.ro
„Pe o pânză de păianjen”, pe scena Casei de Cultură Constanţa - peopanzasursaiabiletro2-1600193908.jpg
Constănţenii sunt aşteptaţi în data de 6 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la spectacolul „Pe o pânză de păianjen”, de Alexandru Popa. Reprezentanţiii instituţiei spun că, după o pauză nedorit de lungă, a venit momentul să ne bucurăm sufletul, dar trebuie să respectăm nişte reguli: să purtăm mască, să ne dezinfectăm mâinile şi să păstrăm distanţa. Regia este semnată de Vlad Zamfirescu, iar din distribuţie fac parte: Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Mirela Oprişor şi Diana Roman.

Andu îşi anunţă soţia că a doua zi va pleca la mănăstire. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte, Alma, soţia lui Andu, începe războiul. Se hotărăşte inclusiv să plece ea prima, să se „mântuiască” înaintea lui. La un moment dat, sunt convocaţi prietenii şi fiecare tabără primeşte întăriri. Surprizele se ţin lanţ, iar finalul... lasă urme adânci. Organizatorii spun că această piesă este, de fapt, o poveste intensă, care seduce spectatorul cu hohote de râs, în spatele cărora se construiesc lumi în care adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17041 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2678 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3928 secunde