Trei dintre cei mai buni actori ai momentului vin pe scena Casei de cultură din Constanța

932
Trei dintre cei mai buni actori ai momentului vin pe scena Casei de cultură din Constanța - xcasadecultura-1665136431.jpg
Dacă doriți să râdeți cu lacrimi, să revedeți trei dintre cei mai buni actori ai momentului sau pur și simplu să aflați cum să vă luați adio de la un prieten, cumpărați bilete (80 lei) la super comedia „Cina de adio”, care va fi prezentată duminică, 9 octombrie, de la ora 19, pe scena Casei de cultură a sindicatelor din Constanța.

Mihai Călin, Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin dau viață personajelor din comedia „Cina de adio” (în regia lui Răzvan Săvescu), scrisă de multi-premiații Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte. Subiectul piesei este inspirat de un trend parizian al evoluției prieteniilor, o cină de adio organizată pentru prietenii cu care nu vrei să mai vorbești. Lucrurile scapă însă de sub control și se transformă într-un șir de revelații și dezvăluiri care fac deliciul publicului și stârnesc hohote de râs. Cuplul care organizează cina este format din Mihai Călin, unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale și din Ecaterina Ladin, interpreta rolului Dalida din serialul de televiziune Las Fierbinți. Actorul Gheorghe Ifrim, cunoscut publicului român pentru rolul primarului din serialul Las Fierbinți, îl interpretează pe prietenul filosof încercat la cina de adio. În stilul binecunoscut al autorilor Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, cei care ne-au încântat cu inteligenta comedie „Prenumele”, personajele noastre trebuie să facă față unui șir de revelații devastatoare și dezvăluiri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse până astăzi. Rezultatul este cel așteptat. Un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs, despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și cum să scapi de ei. 

Pagina a fost generata in 0.3511 secunde