VESTE BUNĂ PENTRU ELEVI! Situația școlară pentru clasele a XII-a zi și a XIII-a seral, se poate încheia până la data de 9 iunie

231
VESTE BUNĂ PENTRU ELEVI! Situația școlară pentru clasele a XII-a zi și a XIII-a seral, se poate încheia până la data de 9 iunie - elevi-1685467619.jpg
Ministerul Educației a transmis în cursul zilei de marți o informare cu privire la desfășurarea activităților specifice finalului de an școlar.


“Pentru a veni în sprijinul unităților de învățământ preuniversitar în desfășurarea activităților specifice de final de an școlar, care vizează absolvenții claselor a XII-a zi și a XIII-a seral și frecvență redusă, vă comunicăm următoarele:
A fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului educației nr. 4.339/2023 pentru completarea ordinului de ministru nr. 3.505/2022 privind structura anului școlar 2022 - 2023, cu modificările și completările ulterioare. Astfel, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral și frecvență redusă, situația școlară a elevilor se poate încheia până la data de 9 iunie 2023.


În ceea ce privește înscrierile la examenul național de Bacalaureat 2023, Ministerul Educației a transmis inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, prin nota 28.142/2023, informații privind prelungirea perioadei de înscriere a candidaților la sesiunea iunie-iulie a examenului național de bacalaureat 2023 până la data de 9 iunie 2023.


Precizăm că modificările la care facem referire nu afectează în niciun fel calendarul de desfășurare a probelor de evaluare a competențelor sau a probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2023 sau calendarul de desfășurare a probelor scrise ale Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a”, se menționează în documentul Ministerului Educației.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6894 secunde