Comisarul Majestăţii Sale pentru Comerţ şi Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, vizită în Portul Constanţa

292
Comisarul Majestăţii Sale pentru Comerţ şi Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, vizită în Portul Constanţa - 1-1713363477.jpg

Articole de la același autor

Comisarul Majestății Sale pentru Comerț, Chris Barton, însoțit de Ambasadorul Marii Britanii la București, ES Giles Portman, au vizitat, miercuri, 17 aprilie, Portul Constanța.

La sediul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime (CN APM), diplomații britanici s-au întâlnit cu directorul executiv Mirela Bîrchi, temele de discuție axându-se pe rolul Portului Constanța în tranzitul cerealelor din Ucraina.

Oaspeților britanici le-a fost prezentat Portul Constanța, facilitățile și caracteristicile acestuia, existând interes pentru planurile de investiții și modul în care experiența Marii Britanii poate ajuta pentru concretizarea acestora.

Comisarul Majestății Sale pentru Comerț, Chris Barton, se află în România într-o vizită de trei zile, o zi din programul său fiind rezervată Portului Constanța. Acesta a efectuat și un tur tehnic al portului la bordul navei „Anghel Saligny”, au transmis reprezentanţii companiei.

Pentru serviciile sale în comerț, diversitate și incluziune, în anul 2019, Chris Barton a fost decorat de Regina Marii Britanii. Din anul 2021, îndeplinește rolul de Comisar al Majestății Sale pentru Comerț pentru Europa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4761 secunde