Ministerul Agriculturii organizează Târgul "Stâne, gusturi și tradiții românești"

196
Ministerul Agriculturii organizează Târgul
Ministerul Agriculturii continuă campania „Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”. Împreună cu Asociația Crescătorilor de Ovine „Păstorul Crișana" din Arad și cu sprijinul altor forme asociative ale crescătorilor de ovine din România, organizează, în perioada 25 - 27 noiembrie 2022, în curtea ministerului, evenimentul „Stâne, gusturi și tradiții românești”.

Pe lângă produsele din lapte și carne de la specia ovină sau caprină, vizitatorii vor găsi legume și fructe de la producătorii din Olt, Dâmbovița și Vrancea, produse de patiserie, precum Cozonacul Domnesc din Botoșani și renumitele poale în brâu sau alivenci. De la standul Casei de Comerț Agroalimentar Unirea vor putea achiziționa gemuri, dulcețuri, conserve, fructe uscate, mere, legume și verdețuri aduse de producătorii români care au contracte de colaborare încheiate cu Casa Unirea. În plus, vizitatorii vor putea cumpăra articole de îmbrăcăminte confecționate din pielicele de ovine.


Atmosfera și voia bună vor fi întreținute de Ansamblul Nedeia, de solistul Robert Târnăveanu, de grupul de chitariști „Zâmbete și acorduri” din comuna Sadu, județul Sibiu, precum și de mulți alții.

Târgul va fi deschis în perioada 25 - 27 noiembrie, între orele 9 și 19. Pagina a fost generata in 0.2941 secunde