Ministrul Transporturilor anunță schimbări majore la TAROM

320
Ministrul Transporturilor anunță schimbări majore la TAROM - soringrindeanutarom-1713372894.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri că Guvernul este interesat în acest moment să scoată Tarom din "zona nefericită" în care se află din punct de vedere economic şi caută investitori pentru acest lucru.


Grindeanu a fost întrebat într-o conferinţă de presă la finalul vizitei în Qatar alături de premierul Marcel Ciolacu dacă în întâlnirile pe care le-a avut a discutat şi despre Tarom.


"Nu am discutat.(...) Pe noi ne interesează în acest moment să scoatem Tarom din această zonă nu prea fericită, ba chiar nefericită, economic vorbind, care la rândul ei are efecte în calitatea serviciilor pe care noi vrem să le îmbunătăţim în perioada următoare. Statul nu poate să vină cu un ajutor de stat, după cum bine ştiţi, fiindcă ceilalţi jucători din piaţă ar reclama imediat, conform legilor concurenţei, şi atunci trebuie să găseşti forme în a ieşi din acest cerc vicios", a spus Grindeanu.


El a adăugat că una din aceste forme este de a găsi investitori care să investească în aeronave noi şi în servicii mai bune.


"Şi căutăm acest lucru, nu am de ce să mă ascund şi sper să şi găsim. Probabil că pe finalul lunii aprilie se va primi acordul pentru ajutorul de la Comisia Europeană de care se vorbeşte de aproape trei ani de zile. Dar e un pas. Tarom are nevoie de mai mult pentru a se înscrie pe un trend ascendent", a menţionat Grindeanu.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0629 secunde