Profesorul Tănase Stamule avertizează! Peste un milion de locuri de muncă, în pericol

197
Profesorul Tănase Stamule avertizează! Peste un milion de locuri de muncă, în pericol - whatsappimage20200716at0044381-t-1695561607.jpg
Profesorul Tănase Stamule spune că, în ciuda avertismentelor multor economiști de renume și contrar oricărei teorii economice din ultimii 200 de ani, Marcel Ciolacu merge înainte cu impozitarea cifrei de afaceri a marilor companii, punând în pericol peste un milion de locuri de muncă din România. Acesta susține că, din păcate, pachetul Ciolacu arată cartonașul galben tuturor celor ce vor să dezvolte România.


„Din păcate, renumele PSD de partid cu care se poate discuta aplicat pe teme economice, este distrus de o serie de consilieri neocomuniști care au capturat urechea premierului.


Deglobalizarea, refacerea lanțurilor de aprovizionare globală și războiul din Ucraina au făcut din România o destinație preferată pentru investiții.


Din păcate, pachetul Ciolacu pune frână acestor inițiative ale investitorilor și arată cartonașul galben tuturor celor ce vor să dezvolte România.
Din păcate, efectele impozitării otova a companiilor, doar pentru a răspunde urii împotriva marelui capital, se vor manifesta foarte rapid negativ în economie.


E foarte posibil, ca peste un an, arhitecții pachetului Ciolacu, o pseudoinovație fiscală de sorginte neocomunistă, să primească un cartonaș roșu de la electorat”, scrie Stamule pe Facebook.


Tănase Stamule este conferențiar universitar doctor în cadrul Facultății de Administrarea Afacerilor (cu predare în limbi străine) din cadrul Academiei de Studii Economice. Predă cursurile de Managementul Afacerilor și Management Intercultural, în limba germană. Este și Decan al Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul ASE.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9554 secunde