Un holding austriac preia șapte firme de pe piața românească a energiei regenerabile

236
Un holding austriac preia șapte firme de pe piața românească a energiei regenerabile - unholdingaustriacpreiasaptefirme-1664118222.jpg
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Enery Power Holding GmbH preia societățile Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy și East Wind Farm.

Enery Power Holding GmbH este un holding din Austria, activ în sectorul energiei regenerabile, care achiziționează, dezvoltă, construiește și exploatează centrale de energie regenerabilă în Europa Centrală și de Est.

Power L.I.V.E. ONE SA, Rott Energy SA, Zagra Hidro SA, Corabia Solar SA, Holrom Renewable Energy SA și East Wind Farm SRL activează în România în domeniul energiei regenerabile, având capacități de producție care constau în parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice și centrale hidroelectrice situate în diferite zone ale țării.


Consiliul Concurenței va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2559 secunde