1 an de pușcărie pentru 20 milioane euro și 5 ani pentru 800 euro. În țara cui trăim?

7623
13
1 an de pușcărie pentru 20 milioane euro și 5 ani pentru 800 euro. În țara cui trăim? - 1-1500467416.jpg
Trăim în țara în care hoțul care fură 60 milioane de euro stă 3 ani după gratii. Câte un an pentru 20 de milioane. Țara în care primarul care vinde jumătate de oraș prietenilor, cu un prejudiciu de 114 milioane euro, este condamnat cu suspendare. Trăim în țara lui Cocoș, care a primit doi ani de închisoare pentru o șpagă de 10 milioane de euro. Trăim în țara în care miliarde de euro se evaporă la adăpostul unor sentințe ridicole. Trăim în țara în care cu cât furi mai mult cu atât mai blândă va fi pedeapsa. Un profesor prins cu 800 de euro mită la bacalaureat a primit 5 ani de închisoare cu executare. Fără milă, fără clemență. Să fie exemplu pentru toți. O bătrână care și-a mutat gardul pe terenul vecinului, 3 ani cu executare. În ce țară trăim? În țara lor, a infractorilor de top. Unde nu e loc de găinari, șmenari, infractori mărunți. Suntem prea săraci pentru a fura puțin. Iar justiția nu e pentru noi, pentru românii de rând. Balanța ei fragilă încremenește în fața averilor și a influenței politice, dar se agită și se zbate spasmodic pentru fărădelegile muritorilor din popor.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
unul
19 iulie 2017
gand

Cred ca ne mai facem bine cu mitraliera.

Smire
19 iulie 2017
Trist

Trist dar adevarat!

elena
19 iulie 2017
votați mișcare poPULAra

Singura soluție este să votați mișcarea poPULAra

DODO
19 iulie 2017
CLAR !

cea mai corupta institutie este JUSTITIA ( fara tagaa !!! ) argumente la tot pasul

Noname
19 iulie 2017
Felicitari pentru articol!

Traim in tara in care judecatorii cu diplome la Spiru decid viata celor fara putere de interventie, mafiotii adevarati negociaza deciziile...traim in tara in care ziaristii prezinta articole stupide in detrimentul jafurilor de milioane...itara in care primeaza teama, frica, egoismul...tara in care cei care isi fac treba sunt matrasiti...tara in care primeaza minciuna, manipularea, indocrinarea...tara in care toti vorbesc si nimeni nu face...tara in care valorile sunt indepartate si promovate nonvalorile...tara in care...suntem un popor stupid.

zaas
19 iulie 2017
10 generatii

va trece zece generatii si nici atunci nu va fi sigur daca va fi mai bine . apreciez ce care au plecat din tara si muncesc cinstit asi cresc copii educa in alta tara decat Romania .IA-TI RUCSACUL SI CU PRIMUL AVION,AUTOCAR VALEA DIN ACEASTA TARA SA TRAIASCA IN EA CEI CARE FURA ,SI SA SE TOT FURE INTRE EI .

Palaz
20 iulie 2017
Ca sa te afli in treaba...

Ehe...Cam tarziu te-ai trezit...! Te-a desteptat CTP prin cea ce a spus la TV...?!? Cand cititorii semnalau , ceea ce si tu stiai de fapt , ca se impart terenurile dintre blocuri si spatiile verzi (chiar bucati din parcuri sau chiar terenul cu statie RATC din fata Spitalului Militar) , de catre dereglatul psihic scalambaiat impreuna cu curvistina aia Ramona Dospinescu (cu un copil facut cu mustaciosul Petrica Munteanu dar crescut de un alt parvenit) , voi aveati ordin de la omul cu cazier penal Bosanceanu , sa nu scrieti nimic despre asta... Te poti documenta si vei vedea ca s-au dat apartamente ANL sau terenuri cu pret infim unor judecatori / procurori (o beneficiara este paluga aia inalta, procuror la Curtea de Apel Cta) / militieni (vezi teren cu constructie acum pe Bdul Mamaia a lui Dancu C-tin , ale lui Ropotan) , sau rudelor si copiilor lor. Asa ca , ciocul mic si lasa pe altii sa vorbeasca care intr-adevar s-au razboit cu golanii astia (betivul adormit in intersectie "facut scapat" de Dancu C-tin si dereglatul psihic)

SEVER
21 iulie 2017
..............

tot este bine ca traim.....

Liviu Burebista
21 iulie 2017
In tara cui traim?

Pentru autorul articolului raspuns: In tara mafiotilor ,a hotilor, a banditilor ajunsi in toate posturile cheie . In tara unde se promoveaza incultura , prostia si prostitutia.

Mihaela
24 iulie 2017
operator online

Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: *contract de comision * instruire gratuita si suport * castiguri in functie de realizari si munca depusa * scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: *cunostinte minime despre navigarea pe internet * cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) * cunostinte minime de limba engleza * perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat Cereti acum detalii la newopportunity801@gmail.com

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.5688 secunde