A murit în propria casă, încercând să construiască o bombă! EXPLOZIA A FOST FATALĂ!

229
A murit în propria casă, încercând să construiască o bombă! EXPLOZIA A FOST FATALĂ! - explozia-a-fost-fatala-1717064677.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 44 de ani din Fetești a murit după ce a încercat să construiască o bombă artizanală. Anchetatorii au găsit în locuinţa bărbatului din Feteşti mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive.

"În cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuinţa unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Feteşti, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconştient.

La faţa locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinţei au identificat mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive", se arată într-un comunicat transmis, miercuri seară, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

Materialele folosite au explodat în locuință, iar bărbatul nu a mai avut nicio șansă.

Pentru ridicarea în condiţii de siguranţă şi investigarea materiilor explozive, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii.

Cercetările se derulează sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde