X

Accident naval pe braţul Sfântu Gheorghe. Două ambarcațiuni s-au ciocnit. Bilanțul victimelor

137
Accident naval pe braţul Sfântu Gheorghe. Două ambarcațiuni s-au ciocnit. Bilanțul victimelor - 20230315-1695797895.png
Doi bărbaţi au fost răniţi, iar altul este dispărut, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit, pe Braţul Sfântu Gheorghe. Victimele au fost transportate la spital, iar căutările continuă pentru indentificarea persoanei dispărute.


Autorităţile din judeţul Tulcea au fost alertate, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident naval.


”Dispeceratul colocat ISU-SAJ a fost anunţat de un bărbat că el şi o altă persoană aflată în aceeaşi ambarcaţiune au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost implicaţi într-un accident naval pe Braţul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55 (zona Dunăvăţu de Sus), iar conducătorul din a doua ambarcaţiune este dispărut”, a transmis ISU Tulcea, potrivit News.ro.


Sursa citată a precizat că un echipaj medical SMURD şi unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia, unde au luat contact cu cele două persoane şi le-au acordat îngrijiri medicale, transportându-le ulterior la unitatea medicală de urgenţă cu diverse traumatisme.


Cele două victime sunt bărbaţi şi au 46 respectiv 32 de ani.


În tot acest timp, Autoritatea Navală Română şi un echipaj din cadrul Poliţia Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcaţiuni, ulterior fiind solicitat şi un echipaj de căutare salvare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea, deplansându-se la faţa locului un echipaj format din 4 subofiţeri cu o ambarcaţiune SAR-Targa care au executat căutările sub coordonarea organelor competente”, a mai transmis ISU Tulcea.


La căutări a participat un echipaj al Poliţiei de Frontieră, Căpitănia Tulcea, Poliţia Transporturi şi mai mulţi localnici cu ambarcaţiuni proprii.


foto: news.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7522 secunde