ALERTĂ LA TULCEA! Un copil și un bărbat sunt căutaţi după ce ar fi dispărut pe Lacul Razelm

198
ALERTĂ LA TULCEA! Un copil și un bărbat sunt căutaţi după ce ar fi dispărut pe Lacul Razelm - inecatmures-1708694444.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat şi un copil sunt daţi dispăruţi de joi noapte, pe lacul Razelm, în apropierea Insulei Popina.

Cei doi sunt căutaţi cu efective mărite compuse din ambarcaţiuni, elicopter SMURD şi forţe terestre formate din pompieri militari ISU Tulcea şi poliţişti din cadrul Poliţiei de Frontieră şi Poliţiei Locale.

Joi, în jurul orei 19:00, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea a două persoane de sex masculin - un adult şi un minor - dispărute pe lacul Razelm, în apropierea Insulei Popina.

„Către locul intervenţiei s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului Tulcea cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o ambarcaţiune SAR, o ambarcaţiune RIB şi o ambulanţă SMURD, împreună cu forţe din cadrul Poliţiei de Frontieră şi Poliţiei Locale. Forţele de intervenţie au procedat la căutarea celor două persoane, atât pe mal cât şi în apă. În jurul orei 02:30, datorită condiţiilor meteo nefavorabile, operaţiunea de căutare-salvare a fost oprită. În această dimineaţă au fost reluate căutările, fiind solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD. Revenim cu detalii în funcţie de situaţia operativă", a transmis, vineri, ISU Tulcea. 


foto cu rol ilustrativ


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2945 secunde