Amenzi uriașe, aplicate de polițiștii constănțeni în urma unor acțiuni de amploare

198
Amenzi uriașe, aplicate de polițiștii constănțeni în urma unor acțiuni de amploare - actiuni-politisti-1708865612.jpeg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au intensificat acțiunile specifice în ceea ce privește menținerea ordinii și liniștii publice, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise. Astfel, în perioada 23 - 25 februarie, peste 700 de polițiști au acționat, pe raza județului Constanța, prin acțiuni de control.

Dispozitivele au fost suplimentate, în vederea asigurării climatului de ordine și siguranță publică în acest sfârșit de săptămână, în județul Constanța, la activitățile desfășurate participând polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Astfel, au fost desfășurate, în sistem integrat cu jandarmii, 131 de acțiuni, în localitățile din județ.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 553 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru alte abateri. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 260.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 27 de permise de conducere și au fost retrase 35 de certificate de înmatriculare. În același timp, polițiștii constănțeni au constatat 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere. Astfel, la data de 24 februarie, în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Medgidiei din comuna Cuza Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Iar în jurul orei 21.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Spiru Haret, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5373 secunde