X

Atenție, s-a dat alarma! Bărbatul plecat din Spitalul de la Palazu este cel care a furat mașina din Cumpăna

23311
Atenție, s-a dat alarma! Bărbatul plecat din Spitalul de la Palazu este cel care a furat mașina din Cumpăna - barbat-1695549944.jpg

Articole de la același autor

La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitului BANU ADRIAN, de 32 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.


La data de 23 septembrie a.c., acesta a plecat în mod voluntar din spital, fără a reveni până în prezent.


Numitul BANU ADRIAN are 1,80 m înălțime, 50-60 de kilograme, păr negru, ochi căprui, constituție atletică.


La data plecării era îmbrăcat cu tricou de culoare roșie, pantaloni scurți de culoare neagră și purta papuci de culoare albastră.


Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.


Reamintim că bărbatul dispărut din Spitalul de Psihiatrie Palazu este cel care în data de 22 septembrie a furat mașina unei femei însărcinate din Cumpăna. Ulterior a avut loc o urmărire ca-n filme, polițiștii constănțeni fiind nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-l imobiliza. După acest incident bărbatul a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Palazu, iar în cursul zilei de sâmbătă, când a fost scos la plimbare, individul a evadat, sărind gardul unității medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.532 secunde