CADAVRUL unui bărbat, găsit la marginea unei localități din județul Constanța

8062
CADAVRUL unui bărbat, găsit la marginea unei localități din județul Constanța - xmortvale-1675008591.jpg
Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați, duminică, 29 ianuarie, cu privire la faptul că, în dereaua care trece pe la marginea localității Săcele, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 62 de ani.

În urma examinării s-a stabilit faptul că acesta nu prezintă urme vizibile de violență, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Din primele cercetări, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat care domicilia în Săcele, a cărei dispariția a fost semnalată de apropiați în urmă cu câteva zile. Se pare că acesta era îmbrăcat în pijamale, în momentul dispariției.

Cadavrul unui bărbat dispărut în urmă cu o săptămână a fost găsit în pârâul din Săcele. Potrivit informațiilor noastre locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit este în spatele fabricii de cașcaval de la ferma din zonă. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.438 secunde