Caz incredibil! O familie a fost jefuită în timp ce își înmormânta rudele decedate într-un groaznic accident

359
Caz incredibil! O familie a fost jefuită în timp ce își înmormânta rudele decedate într-un groaznic accident - ajutorinmormantare2023majorat820-1685105244.png
Familia celor trei persoane care au decedat, luni, în accidentul rutier produs în localitatea Secuieni, a fost jefuită în timpul înmormântării.


„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei şi mai multe bijuterii”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.


Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Luni, trei persoane, respectiv un bărbat, fiica acestuia şi nepoţelul în vârstă de 2 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs pe DN2-E85, în localitatea Secuieni.


La volanul autoturismului se afla femeia în vârstă de 31 ani care a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. La rândul ei, autoutilitara a intrat într-un autoturism.


În accident au decedat cele trei persoane din primul autoturism, în vârstă de 56 ani, 31 ani, respectiv, 2 ani şi au fost rănite alte trei persoane, din celelalte două autovehicule.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3364 secunde