Cinci militari americani, implicați într-un accident rutier în Caracal

347
Cinci militari americani, implicați într-un accident rutier în Caracal - ambulantanoaptepublimediaoctavga-1701335856.jpg
Un vehicul în care se aflau militari americani de la Baza Militară Deveselu a fost implicat într-un accident rutier în Caracal. Evenimentul a avut loc miercuri seară.


Ce spune Poliția despre accidentul din Caracal


"La data de 29 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la faptul că, la intersecția VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane, pasageri în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", se arată în informarea poliției.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4479 secunde