COCAINĂ și CANNABIS într-un COLET POȘTAL. Doi suspecți au fost prinși în flagrant de DIICOT

166
COCAINĂ și CANNABIS într-un COLET POȘTAL. Doi suspecți au fost prinși în flagrant de DIICOT - xdroguricta-1663913730.jfif
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. Constanța au realizat o acțiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, respectiv trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut.

În cursul zilei de miercuri, 21 septembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, doi bărbați, de 22, respectiv 29 de ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet poștal, în interiorul căruia se aflau disimulate, în cutii ce conțineau dulciuri și cereale și care erau înfoliate în mai multe straturi de bandă autoadezivă, mai multe substanțe susceptibile de a fi droguri de risc și mare risc. După acțiunea de prindere în flagrant delict, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 996,91 grame de rezină de cannabis (hașiș), 115,2 grame de cocaină, 0,71 grame de rezină de cannabis în amestec cu tutun, precum și două telefoane mobile. Totodată, bărbatul de 29 de ani le-a predat polițiștilor peste 10 grame de rezină de cannabis.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. Constanța a dispus reținerea bărbatului de 29 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și al polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia.

Pagina a fost generata in 0.3348 secunde