Doi traficanți de droguri condamnați și pentru ucidere din culpă, după ce un consumator a murit

252
Doi traficanți de droguri  condamnați și pentru ucidere din culpă, după ce un consumator a murit - droguri-1660927251.webp
Doi bărbaţi au fost condamnaţi definitiv de Curtea de Apel Braşov la închisoare cu executare într-un dosar în care au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri de mare risc, ucidere din culpă şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit Antena3.ro


Anchetatorii au stabilit că un tânăr a murit după ce a consumat substanţe achiziţionate de la unul dintre inculpaţi. Cei doi traficanţi vor executa 10 ani de închisoare, respectiv doi ani de închisoare.

Inculpaţii au fost reţinuţi de DIICOT Braşov în septembrie 2021 pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, ucidere din culpă şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, reţinându-se faptul că inculpaţii au comercializat droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Braşov.

La data de 17 februarie 2021, un tânăr de 21 ani, din municipiul Braşov, a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Braşov, în stare gravă, fiind internat pe secţia Terapie Intensivă Coronarieni a Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov, unde, ulterior, a decedat.


În urma cercetărilor efectuate în cauză, a rezultat faptul că respectiva persoană era consumatoare de noi substanţe cu efecte psihoactive, iar în cursul dimineţii din ziua respectivă consumase astfel de substanţe pe care le achiziţionase de la unul dintre inculpaţi, arată sursele citate.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3233 secunde