X

Droguri în școli vândute pe datorie. Au loc percheziții

203
Droguri în școli vândute pe datorie. Au loc percheziții - img-1695731142.jpg
Polițiștii și procurorii DIICOT fac, marți, opt percheziții în municipiul Târgoviște și în alte trei localități din județul Dâmbovița, la persoane suspectate de trafic de droguri de risc. Drogurile erau vândute inclusiv elevilor. 26 de persoane vor fi duse la audieri.


Tinerii plăteau 50 de lei pe un gram de canabis, din care puteau folosi trei persoane. Dealerii vindeau droguri și „pe datorie”.
Potrivit gazetadambovitei.ro, anchetatorii acuză că, în perioada august – septembrie, trei persoane au vândut în Târgoviște, inclusiv către elevi de școală și liceu, cantități de canabis cu suma de 50 lei pentru un gram.
Unul dintre bănuiți chiar lua droguri „pe datorie” și le plătea după ce primea banii de la consumatori.
26 de persoane urmează să fie duse la sediul DIICOT Dâmbovița pentru audieri.


Amintim că DIICOT, Poliția și Jandarmeria au făcut, marți, peste 260 de percheziții, din care 212 în cauze privind traficul de droguri.
Peste 200 de persoane urmează să fie audiate, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, pentru B1 TV.
Potrivit unor surse, vizați de percheziții sunt și trei profesori din județele Bacău și Buzău. În speța de la Buzău, clienții primeau prin GPS locul în care se află drogurile.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2989 secunde