Informație de ultim moment! Ce se întâmplă cu circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul Reni-Odessa

182
Informație de ultim moment! Ce se întâmplă cu circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul Reni-Odessa - screenshot20230128202911gallery-1674930582.jpg
Autoritățile de frontieră din Ucraina au anunțat că pentru 24 ore, se interzice circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul “Reni-Odessa”, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a ninsorilor abundente.


Din acest motiv se restricționează circulația camioanelor prin PTF Isaccea până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în statul vecin.


"Precizam că, la acest moment, traficul autoturismelor se desfășoară  normal prin PTF Isaccea, însă vă rugăm să aveți  în vedere posibile situații cauzate de condițiile meteo nefavorabile care vă pot îngreuna deplasarea. Pentru a evita neplăceri, vă rugăm să consultați aplicația  traficonline, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, unde se pot vizualiza, în timp real, timpii de așteptare în puncte! În egală măsură, vă rugăm să vă informați cu privire la condițiile meteo din țara de destinație! Echipați-vă mijlocul de transport corespunzator condițiilor meteo! Fiți prudenți!", transmit autoritățile. 


Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2963 secunde