Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

163
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști - rutiera-1653326319.jpg
La data de 22 mai a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai au identificat o femeie, de 28 de ani, care a condus un autovehicul pe DN 39, în localitatea Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l de alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Femeia a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 7.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autovehicul pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l de alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autovehicul pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autovehicul pe strada Topolog din municipiul Constanța, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l de alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.268 secunde