Lapte comercializat în condiţii neconforme, la Constanţa! Vânzătorii, amendaţi şi lăsaţi fără autorismele din care vindeau produsele

203
Lapte comercializat în condiţii neconforme, la Constanţa! Vânzătorii, amendaţi şi lăsaţi fără autorismele din care vindeau produsele - 2-1656067719.jpg
Zilele trecute, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru menţinerea unui climat public civilizat în piaţa CET, au depistat două persoane care comercializau în mod ilegal şi în condiţii improprii produse lactate din autoturismele personale.


Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 2500 lei fiecare, fiind dispuse şi măsuri complementare de ridicare şi confiscare a autovehiculelor folosite la săvârşirea contravenţiei.


Totodată, poliţiştii locali au dispus predarea de către comercianţii ambulanţi a produselor alimentare către o firmă specializată în distrugerea bunurilor improprii consumului.
 

„Pe această cale, recomandăm cetăţenilor să se alăture demersurilor municipalităţii pentru eradicarea comerţului ambulant şi să nu cumpere produse alimentare din locuri neautorizate, întrucât comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condiţiile optime de transport, depozitare şi comercializare. Acesta nu poate elibera bon fiscal prin care să fie justificată tranzacţia comercială, existând riscul achiziţionării unor produse neconforme care vă pot afecta sănătatea. În cazul în care sesizaţi astfel de fapte, vă recomandăm să nu dati curs acestor invitaţii, care ar putea să vă aducă atingere sănătăţii şi să sesizaţi imediat dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau la adresa de mail [email protected].”, este apelul Primăriei Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4272 secunde