Mama fetiței de 12 ani găsită moartă în lada canapelei, a fost eliberată după 11 ore de audieri

195
Mama fetiței de 12 ani găsită moartă în lada canapelei, a fost eliberată după 11 ore de audieri - cordonpolitistimamafetita12aniuc-1686332148.jpg
După audierile începute vineri dimineață, la ora 6.00, mama Anei, fetița de 12 ani care a fost găsită moartă sub o canapea, într-un apartament din Capitală, a fost eliberată, informează Antena 3.


„Nu au rezultat acte care să o implice în mod direct în moartea fetei”, au transmis surse din rândul anchetatorilor. Femeia a fost audiată în calitate de martor, vreme de 11 ore.


Mama fetiței a fost adusă joi seara, 8 iunie, în România, după ce a fost reținută marți în Spania, unde se afla la muncă. În fața reporterilor, femeia a susținut că nu i-a făcut rău fiicei sale, dar nu poate spune același lucru despre concubinul ei. Ulterior, ea a fost adusă la audieri, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.


Cadavrul copilei a fost găsit în apartamentul care fusese închiriat de cei doi adulți în sectorul 4 al Capitalei, băgat într-un sac de plastic și ascuns în lada canapelei. Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre trupul unei femei, dar trei zile mai târziu, au anunțat că victima este o fată de 12 ani.


Concubinul femeii a fost dat miercuri în urmărire internațională, după ce Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. El este considerat principalul suspect în dosarul de omor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9562 secunde