Ministrul Apărării: NATO nu caută o confruntare cu Rusia; susţinem suveranitatea, integritatea şi independenţa Ucrainei

162
Ministrul Apărării: NATO nu caută o confruntare cu Rusia; susţinem suveranitatea, integritatea şi independenţa Ucrainei - predanosa1102022-1664648673.jpg
Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat sâmbătă, la Chişinău, că NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă şi că susţine fără echivoc suveranitatea, integritatea şi independenţa Ucrainei, scrie Agerpres. 


"Vestul, NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă. Ce dorim să transmitem este că există principii şi valori de la care nu ne abatem. Susţinem fără echivoc suveranitatea, integritatea şi independenţa Ucrainei şi, sub nicio formă, nu recunoaştem aşa-zisele referendumuri în regiunile ocupate", a afirmat ministrul Vasile Dîncu, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de MApN.


În cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează la Chişinău, ministrul Vasile Dîncu a avut, sâmbătă, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, şi cu ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi.


Sursa foto:Ministerul Apărării al Republicii Moldova /Facebook 
Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2551 secunde