X

Moment de reculegere la Centrul de Scafandri, în memoria eroilor Vasile Claudiu Popa și Adrian Postelnicu

1162

Articole de la același autor

Centrul de Scafandri a organizat vineri, 22 septembrie, un moment de reculegere pentru comemorarea eroilor sublocotenentul post-mortem Vasile Claudiu Popa și sublocotenentul post-mortem Adrian Postelnicu, căzuți la datorie, în urmă cu zece ani, în timpul executării unei misiuni de luptă în zona de est a Afganistanului.

În memoria celor doi eroi scafandri militari, la troița din incinta Centrului 39 Scafandri au fost depuse coroane de flori, în prezența personalului unității și foștilor colegi ai acestora.

Sublocotenentul post-mortem Vasile Claudiu Popa avea 28 de ani, era căsătorit, participa la a doua misiune în Afganistan si era angajat al M.Ap.N. din anul 2006. Era decorat cu Emblema de Onoare a Statului Major General, Medalia NATO Article V și cu Emblema de Onoare a Fortelor Navale. A fost decorat cu Ordinul National „Steaua României” în grad de „Cavaler”, cu însemn de război, pentru militari.

Sublocotenentul post-mortem Adrian Postelnicu avea 34 de ani, executa prima misiune în Afganistan si era angajat al M.Ap.N. din anul 2009. Era decorat cu Emblema de Onoare a Forțelor Navale. A fost decorat cu Ordinul National „Steaua României” în grad de „Cavaler”, cu însemn de război, pentru militari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3469 secunde