MOMENTE ȘOCANTE, CHIAR ÎN TIMPUL OREI! O elevă de 17 ani a căzut de la etaj, sub ochii profesoarei

1647
MOMENTE ȘOCANTE, CHIAR ÎN TIMPUL OREI! O elevă de 17 ani a căzut de la etaj, sub ochii profesoarei - smurd-1713804794.jpeg
Grav incident la Liceul de Arte Vizuale din Cluj-Napoca „Romulus Ladea”. O elevă de 17 ani a căzut de la etajul I, chiar în timpul orei de Limba engleză, sub ochii profesoarei și ai colegilor, scrie tvr.info

Potrivit unor surse din anchetă, citate de site-ul amintit anterior, eleva ar fi mers în spatele clasei, în timpul orei, unde era o fereastră deschisă. Se pare că s-a urcat pe pervaz, iar în momentul în care profesoara i-a atras atenția că este periculos, a căzut.

“Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce profesoara discuta cu un alt elev. Când a văzut-o stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și și a căzut în gol”, explică Inspectoratul ȘcolarJudețean Cluj într-un comunicat.

Eleva a fost transportată la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca pentru investigații medicale. Salvatorii care au intervenit – pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă – au găsit-o cooperantă și conștientă, dar are mai multe traumatisme.

Se fac verificări în acest caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4629 secunde