Niculae Bădălău a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Fostul baron PSD va petrece sărbătorile în pușcărie

278
Niculae Bădălău a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Fostul baron PSD va petrece sărbătorile în pușcărie - nicolae-1669641184.jpg
Fostul baron social-democrat Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi, a fost adus cu duba poliției la Curtea de Apel București, unde judecătorii au decis să fie plasat în arest pentru 30 de zile, potrivit Digi24Niculae Bădălău a coborât încătușat din duba poliției și a intrat în sediul instanței, flancat de polițiști.

Fostul baron PSD este acuzat de trafic de influență și dare de mită. Procurorii DNA susţin că Bădălău i-ar fi promis 170.000 de euro unui primar pentru un contract de un milion de euro care ar fi urmat să ajungă la o firmă a copiilor săi.

Niculae Bădălău este în prezent vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi, ocupă această funcție din octombrie 2020, atunci când a și renunțat la funcțiile de conducere din PSD și la cariera politică începută din 2012. În momentul în care a devenit parlamentar PSD, a fost și ministru al Economiei timp de un an.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.281 secunde