Noi date despre incendiul din mall. Focul a fost pus cu intenție!

421
Noi date despre incendiul din mall. Focul a fost pus cu intenție! - incendiu-1702216439.jpg
IPJ Cluj anunță că pompierii din cadrul ISU Cluj au stabilit, din primele verificări, că incendiul din Iulius Mall din Cluj-Napoca ar fi fost provocat.


"Astfel, polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar probatoriul administrat până în acest moment, a condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de un grup de trei tineri, care ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului", susțin polițiștii.


Aceștia au deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite și tragerea la răspundere a acestora.


Un incendiu violent s-a produs sâmbătă seara în curtea Iulius Mall din Cluj-Napoca. Clienții unui supermarket au fost evacuați.


"La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 18:50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la depozitul unui supermarket, din cadrul unui centru comercial situat în Cluj-Napoca, ar fi izbucnit un incendiu.


La fața locului, pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului, stabilind, din primele verificări, că acesta ar fi fost provocat.
Astfel, polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar probatoriul administrat până în acest moment, a condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de un grup de trei tineri, care ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite și tragerea la răspundere a acestora", se arată în comunicatul Poliţiei.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2466 secunde