Noi detalii despre moartea elevului român care a căzut de la etajul unui hotel din Austria

942
Noi detalii despre moartea elevului român care a căzut de la etajul unui hotel din Austria - austria-1701792717.jpg
Andrei, un elev de 12 ani din Pucioasa, a murit pe 1 decembrie în Austria, după ce a căzut 15 metri de la etajul hotelului în care se cazase grupul din care făcea parte. Se afla în excursie cu școala. Ediția online a cotidianului austriac Österreich (oe24.at) scrie că „un accident sau o neglijență a terților sunt aparent excluse”.


„Anchetatorii au fost nevoiți să facă constatări triste după moartea unui elev din România, într-un hotel din Wiener Neudorf. Un accident sau o neglijență a terților sunt aparent excluse. Totul vorbește în favoarea unui act de disperare, pentru că, se spune, a apărut un videoclip pe TikTok”, scrie sursa citată.


Tragedia a avut loc în noaptea de 1 decembrie, într-un hotel, când Andrei, în vârstă de 13 ani, a trecut printr-o fereastră de coridor neblocată pe un baldachin decorativ fără parapet și a căzut.


Băiatul din Pucioasa, Dâmboviţa, care venise cu clasa în Austria pentru a vizita un târg de Crăciun, a fost găsit grav rănit pe zona de beton din faţa intrării de un alt oaspete al hotelului, la ora 5.00. Martorul a încercat cu disperare să-l resusciteze pe copil, dar nu a reușit, la fel ca și echipa de salvare care a sosit la fața locului la scurt timp, notează libertatea.ro


Cauza exactă a căderii de la o înălțime de 15 metri și dacă a fost un accident, agresiune, un test de curaj sau chiar o crimă a rămas neclară. Poliția, în special echipa de la locul tragediei și echipa de criminalistică au fost alertate pentru a rezolva misterul morții, în timp ce o echipă de intervenție în caz de situații de criză avea grijă de colegii îngroziți și complet derutați.


În timp ce audiau persoanele prezente în hotel, inclusiv colegii băiatului, polițiștii au fost informați că există pe TikTok un videoclip cu elevul român, care a fost înregistrat chiar de Andrei și încărcat pe rețeaua de socializare noaptea târziu. Se spune că și-ar lua rămas bun de la toată lumea.


Părinții băiatului au fost informați de Ministerul de Externe de la București și tatăl s-a deplasat imediat la locul tragediei de la Wiener Neudorf, din Austria.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5905 secunde