O platformă auto cu mașini Tesla spulberată pe Valea Oltului de alta, care transporta autoturisme second hand

713
O platformă auto cu mașini Tesla spulberată pe Valea Oltului de alta, care transporta autoturisme second hand - ad1mn2vhzji0mznhyzhkmjrjntkxmgfj-1701197691.jpg
Două camioane care transportau autoturisme pe platforme au fost implicate, marţi după-amiază, într-un accident pe DN 7, pe Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu. Una din platforme era încărcată cu autoturisme Tesla, în timp ce cea de-a doua transporta mașini second hand, potrivit Turnul Sfatului.


Un bărbat a fost descarcerat de echipajele de intervenţie, fiind transportat la UPU. Traficul în zonă a fost blocat complet. Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN 7, în afara localităţii Boiţa, fiind implicate două camioane care transportau autoturisme pe platformă.


Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip B, iar ISU două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenţie. Acolo au fost găsite trei victime, dintre care una încarcerată. „Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conştient şi are un traumatism la picior şi un traumatism cranio-cerebral. Celelalte două persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat ISU Sibiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6222 secunde