Oficial de la IPJ Constanța despre bărbatul evadat de la Penitenciarul Poarta Albă

409
Oficial de la IPJ Constanța despre bărbatul evadat de la Penitenciarul Poarta Albă - ificial-ipj-constanta-barbat-eva-1718800655.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții IPJ Constanța au transmis într-un comunicat ce măsuri s-au luat după ce un deținut a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă.


“La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un deținut, în regim semideschis, de la Penitenciarul Poarta Albă - Secția Exterioară Valu lui Traian, nu a mai fost găsit.


De îndată, polițiștii au demarat cercetări pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale.
Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 2 ani și 6 luni închisoare în regim semideschis, pentru săvârșirea infracțiunii de influențarea declarațiilor.


În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel național și în consemn la punctele de trecere a frontierei.


Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.


De asemenea, semnalmentele evadatului au fost comunicate structurilor operative din cadrul IPJ Constanța.


Totodată, au fost instituite filtre la toate punctele de ieșire din județul Constanța.


În continuare, se desfășoară activitățile specifice în vederea depistării și încarcerării bărbatului”, se arată în documentul IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.4181 secunde