Oficial de la IPJ Constanța despre cadavrul unei tinere, găsit pe plaja din Mamaia

1006
Oficial de la IPJ Constanța despre cadavrul unei tinere, găsit pe plaja din Mamaia - x-cadavru-plaja-1695895246.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă, joi dimineață, după ce niște turiști au semnalat găsirea unei tinere moarte, pe plajă. Trupul neînsuflețit a fost găsit în buza mării, apelul la numărul unic de urgență a fost dat de o femeie, care a semnalat că în apă este o persoană înecată, în zona hotelului Diplomatic, din stațiunea Mamaia.

La fața locului au ajuns atât oamenii legii cât și cadrele medicale, care nu au putut decât să constate decesul.

Potrivit salvamarilor, având în vedere că sezonul s-a încheiat, pe plajă sunt foarte puține persoane și nu se știe ce a pățit tânăra. În zonă au fost căutate obiectele personale ale victimei, în speranța că se va afla identitatea acesteia. Din primele informații, se pare că aceasta ar avea în jur de 25 de ani.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat în vederea realizării necropsiei, pentru a se stabili cauza decesului. La prima vedere, trupul neînsuflețit nu prezintă urme de violență.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3563 secunde