Polițist local, cu salariu de 5.000 de lei: "Problema nu e la noi, ci la militari și polițiști!"

67626
12
Polițist local, cu salariu de 5.000 de lei:
Noua legislație a salarizării în domeniul public a generat dezechilibre nu numai între mediul public vs. mediul privat, ci și între sectoare similare ale domeniului public.

Astfel, s-a ajuns la situații în care un polițist local, care nu este absolvent de Academie Militară sau de Poliție, să ajungă la venituri lunare de 5.000-6.000 de lei, un șofer de primărie să ridice 3.000-4.000 de lei, în timp ce un militar de carieră sau un polițist judiciar să fie remunerat, la final de lună, cu 3.500 de lei sau chiar mai puțin.

Balanța dezechilibrată nu a rămas fără ecouri, rețelele de socializare fiind pline de comentarii, justificate de altfel, venite din partea unor oameni care se simt nedreptățiți.

În replică, polițiștii locali spun că adevărata problemă nu este că ei au veniturile mai mari, ci că militarii și polițiștii naționali le au prea… mici.

"Nu este vina mea că am salariul de 5.000 de lei. Și noi am făcut școli, și noi avem responsabilități. Problema nu este la noi, ci la militari și polițiști, care, nu știu din ce motive, au rămas cu un nivel salarial mai scăzut. Poate că ar trebui să se organizeze mai bine, să fie mai bine reprezentați de lideri, nu știu ce să zic. Dar să știți că polițiștii locali chiar muncesc pentru banii pe care îi primesc", a declarat un polițist local.

XXX

Interesant punct de vedere. Să fie sindicatele ale administrației publice mai puternice decât cele ale polițiștilor și militarilor? 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 2 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Necunoscut
14 octombrie 2017
Vedeți-vă fiecare de grădina voastra

Referitor la cei din Mapn ar trebui sa faceți un studiu la o tura de 24 de ore cât alcool consuma si câte ore doarme !!! Si sincer credeți-mă ca am lucrat si in mapn ca sgv si stiu cum este si in armata . Asa ca nu va mai plângeți ca o tura de 24 de ore la voi este odihna

nelu
18 octombrie 2017
politist national ?

Dumneavoastra, domnul Costi (y), nici macar nu stiti in ce institutie sunteti incadrat...de cand se numeste POLITIA ROMANA, Politia national ? esti politist national ? sau faci parte din Politia Romana ? pe langa faptul ca nu poti sa te exprimi corect in limba romana...te-ai tavalit tu cu niste rromi ? si ce s-a intamplat cu ei ? i-ai arestat ? si este vina cuiva ca este o patrula per sectie ? si la judiciar o echipa per municipiu ? erati "invisibili" ? dupa virgula nu se scrie niciodata cu litera mare...si de ce sa nu ai timp de marar? ai in atributii comertul ambulant in conformitate cu legile in vigoare ? atunci e simplu...aplica legea, pentru ca daca nu o aplici, inseamna ca ai interes...asa ca, altadata nu te mai purta atat de arogant, te rog frumos ! multumesc.

Răspuns la: Pt Costy
Adăugat de : Costi, 12 octombrie 2017
Iti zic din propia experienta( da si sunt politist national ala care zici tu ca frec menta) nu au nici o treaba politia locala si la toate actiunile...
12 comentarii. Pagina 2 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7339 secunde