X
X
Mai multe ştiri online:

Polițiștii au făcut razii în trenuri. Zeci de indivizi dați în urmărire, prinși!

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Polițiștii de la transporturi, din toată țara, au acționat în aproape 600 de trenuri pentru călători și în peste 400 de stații și triaje CF, pentru siguranța oamenilor, dar și pentru a-i avertiza pe aceștia cu privire la eventualele riscuri la care ar putea fi expuși în timpul călătoriilor.

Astfel, în perioada 12 - 13 septembrie, Direcția de Poliție Transporturi a coordonat, la nivel național, o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de la călători, precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță publică în trenuri și stațiile feroviare.

Au fost legitimate 2.199 de persoane, dintre care 11 persoane sunt bănuite de comiterea unor infracțiuni, 8 dintre acestea fiind depistate în flagrant delict. Totodată, polițiștii au depistat 52 de persoane urmărite național și internațional, precum și 4 minori lipsiți de supraveghere, care au fost redați familiilor sau internați în centre de plasament, 2 bolnavi psihic și 28 de persoane fără adăpost. Călătorii au fost atenționați și cu privire la riscul de electrocutare, în cadrul campaniei „Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți!”, inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția Poliție Transporturi.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17040 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2678 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4542 secunde