Premii pentru sportivii constănţeni cu performanţe deosebite. Iată condiţiile

702
Premii pentru sportivii constănţeni cu performanţe deosebite. Iată condiţiile - premii-1624004068.jpg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind premierea, în condiţiile legii, a sportivilor constănțeni care au obținut performanţe deosebite la competiţiile sportive naționale și internaţionale oficiale și a antrenorilor principali constănțeni care au contribuit la realizarea acestor performanțe.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 18.06.2021, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare:

- pe site-ul instituției www.primăria-constanța.ro, la secțiunea "De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică";

- pe pagina de facebook www.facebook.com/Primăria Constanța.

În temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 06.07.2021, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la sediul Direcției Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale, str. Cuza Vodă nr.27, sau prin email, la adresa de e-mail: [email protected].

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind premierea, în condiţiile legii, a sportivilor constănțeni care au obținut performanţe deosebite la competiţiile sportive naționale și internaţionale oficiale și a antrenorilor principali constănțeni care au contribuit la realizarea acestor performanțe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6999 secunde