Profesor de 62 de ani, idilă cu o elevă! Relația ar fi început când fata era minoră

457
Profesor de 62 de ani, idilă cu o elevă! Relația ar fi început când fata era minoră - profesorlucianblagacapitalaidila-1713004116.jpg

Articole de la același autor

Profesorul în vârstă de 62 de ani din București, acuzat că ar avea o relație cu o elevă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Totul a pornit de la o filmare care a apărut în online. Protagoniștii sunt o elevă de 18 ani și profesorul de geografie, un bărbat de 62 de ani.

Colegii fetei ar fi știut de multă vreme de relația lor. Eleva ar fi fost minoră când a început să fie curtată de profesor, scrie antena3..ro

Polițiștii au fost sesizații de către directorul unui liceu din Sectorul 2 că în spațiul public ar fi apărut imagini în care o elevă în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic în vârstă de 62 de ani.

"În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în vârstă de 62 de ani este profesor în cadrul instituţiei menţionate.

De asemenea, din investigaţii a reieşit faptul că între elevă şi profesor ar fi început o relatie nepotrivită din luna decembrie 2023, când aceasta avea vârsta de 17 ani”, potrivit polițiștilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4098 secunde