REACȚIA PREȘEDINTELUI MIHAI LUPU după perchezițiile DNA la Consiliul Județean Constanța

278
REACȚIA PREȘEDINTELUI MIHAI LUPU după perchezițiile DNA la Consiliul Județean Constanța - lupu-taiat-1686141753.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța (CJ) a reacționat pe rețelele de socializare după ce DNA a efectuat percheziții la sediul CJ Constanța.
“Cu hotărâre și consecvență, doresc să reafirm angajamentul meu ferm de a NU tolera nicio formă de favorizare, aranjament sau atribuire incorectă a contractelor.


Aș vrea ca toți constănțenii să știe că voi solicita o analiză și o revizuire amănunțită a tuturor procedurilor de achiziții, indiferent de natura lor - fie că sunt servicii, bunuri sau investiții majore.


Această inițiativă crucială reprezintă un pas important în asigurarea unei gestionări corecte, transparente și eficiente a resurselor noastre. Ne propunem să ne aliniem celor mai înalte standarde de conformitate și să devenim un model de excelență în sectorul public.


Toți angajații CJ Constanța sunt implicați și sunt supuși unui program de instruire prin intermediul programului POCA (Programul de Optimizare și Consolidare a Achizițiilor). Prin intermediul acestui program, ne asigurăm că fiecare membru al echipei noastre este conștient de importanța eticii și respectării normelor în cadrul procesului de achiziții publice”, a scris Mihai Lupu pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3373 secunde