Un caz aproape similar cu cel de la Caracal, rezolvat de polițiști: minoră răpită și abuzată. Copila a sunat la 112

470
Un caz aproape similar cu cel de la Caracal, rezolvat de polițiști: minoră răpită și abuzată. Copila a sunat la 112 - 112-1669295619.jpg
O fetiță în vârstă de 13 ani, din județul Brăila, a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost răpită de un individ dintr-o localitate vasluiană, potrivit Realitatea


Acesta a bătut-o și violat-o, minora reușind să-și sune mama într-un moment de neatenție al agresorului. Poliția a intrat imediat în legătură cu victima, oferindu-i indicații și ajutor până la sosirea echipajelor de poliție.

Totul a plecat de la rețeaua de socializare TikTok, acolo unde, un individ de 22 de ani din localitatea Băcani, județul Vaslui, a cunoscut o tânără în vârstă de 18 ani din Scorțaru Nou, județul Brăila. Cei doi amorezi au stabilit să se cunoască și în viața reală, așa că vasluianul a pornit la drum miercuri dimineață, însoțit de un prieten cu autoturism.


Ajuns la adresa dată de „iubita” de pe TikTok, amorezul vasluian nu găsit-o acasă decât pe verișoara acesteia în vârstă de 13 ani. Se pare că „iubita de ocazie” a dat bir cu fugiții râzgândindu-se cu privire la întâlnirea cu Romeo de Vaslui. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe tânărul din Băcani și a decis pe loc să o ia la „schimb” pe verișoara de 13 ani a „viitoarei foste deja iubite”. Ajutat de prietenul său, a împins-o cu forța în autoturism și a plecat spre Băcani cu minora.

Ajuns la domiciliul său din județul Vaslui, bărbatul a violat minora ore întregi. Copila a profitat la un moment dat de neatenția agresorului și a sunat-o pe mama sa, povestindu-i calvarul prin care trece.


Pagina a fost generata in 0.3475 secunde