HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI

688
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI - logohoroscop-1675149483.jpg

Articole recomandate

Berbec: Există pericolul să îți colorezi singur viitorul în tonuri sumbre, din cauza unui val de gânduri pesimiste pe care, în mod normal, nici nu ar trebui să le observi prea atent.


Taur: Se poate strica ceva frumos, o situație pe care ai reușit să o protejezi până acum și așa ai salvat armonia din relațiile cu cei dragi. Tu știi ce anume e în pericol și tot tu știi și cum să repari.


Gemeni: Tentația va lua astăzi chipul unor dorințe neîmplinite, pe care nici nu știi când și dacă vei reuși să le împlinești. Poate că nici nu îți sunt necesare.


Rac: Ai nevoie de o nouă atitudine față de muncă, față de propria persoană și față de locul pe care îl ocupi, în general, în lume. Este necesar să te îngrijești de propria persoană.


Leu: Una spui și alta crezi, semn că ai ajuns destul de departe într-un război de care nu îți dai seama și căruia nici nu îi acorzi importanța necesară.


Fecioară: Se poate ajunge foarte departe, acolo unde nici tu nu vrei să fii, dacă vei lua foarte în serios neajunsurile pe care le observi acum la partenerul de cuplu sau un alt apropiat.


Balanță: Ar fi bine să nu acorzi prea multă importanță unor lipsuri pe care le observi acum în casă sau în familie și să nu permiți să se transforme într-un complex de inferioritate.


Scorpion: Ești tentat să exagerezi dificultățile cu care te-ai putea confrunta, din cauza lipsei unor resurse sau a suportului unuia dintre partenerii importanți.


Săgetător: Ai tendința de a refuza tot ce este legat de tine, de propriile sentimente, de solicitările care vin din jur, rostite sau nu. Problema e că ție îți faci rău prin această închidere.


Capricorn: Ar fi bine să temperezi tendința de a respinge oamenii și situațiile pe care nu le poți controla. Este posibil ca evoluția acestora să aducă și rezultatele dorite de tine.


Vărsător: Poate că povara pe care o duci pe umeri nu e cu nimic mai specială decât a altora și de aceea ar fi bine dacă ai reevalua aceste păreri, poate prea subiective.


Pești: Simți nevoia să te aperi împotriva tuturor celor care au păreri despre tine, despre viața ta și chiar vin cu propuneri în acest sens. Este o zi dificilă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Bulă scrie dictare
Duminică, 29 Ianuarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 29 Ianuarie 2023
Stire din Fun : La întâlnire cu amanta cea blondă
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Cadou surpriză la 50 de ani
Pagina a fost generata in 0.3892 secunde