X
X
Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Te frământă un milion de gânduri şi nu ai nici cea mai vagă idee despre cum va decurge planul pe care îl ai în vedere. La locul de muncă te vei face remarcat.

Taur: Cei din jur apelează la ajutorul tău mai mult ca oricând şi acest lucru te bucură nespus de mult. Este şansa ta de a arăta că şi tu eşti un om altruist.

Gemeni: Nu te interesează deciziile şi nici părerile celor din jur. Consideri că ceea ce faci tu este perfect. Ar fi bine să te mai gândeşti şi la cei din jur.

Rac: Relaţia cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bună. Este posibil ca situaţia financiară să nu fie grozavă, dar perspectivele sunt încurajatoare şi puteţi face împreună planuri de viitor. Evitaţi întâlnirile cu prietenii, fiindcă există riscul să apară divergente care pot degenera în ceartă. Aveţi grijă să vă onoraţi promisiunile!

Leu: Ai mare grijă în cine ai încredere, pentru că o persoană pe care tu o consideri prieten îţi va face zile fripte. Încrederea se câştigă în timp, şi ar trebui să ştii acest lucru.

Fecioară: Începe să te intereseze, din ce în ce mai mult, ce cred cei din jur despre tine. Indicat este să te focusezi pe lucruri cu adevărat importante.

Balanţă: Schimbare de planuri astăzi şi te alegi cu nervi şi stres. Ar fi cazul să te calmezi şi să laşi agitaţia deoparte pentru că nu este nimic grav.

Scorpion: Detaşează-te de problemele din familie, pentru că rişti să nu mai dai randament la locul de muncă. Nu reuşeşti să faci faţă tensiunilor şi rişti să clachezi.

Săgetător: Te consideri neîndreptăţit, dar, pur şi simplu, nu ai curaj să ripostezi. Ar fi bine să stai de vorbă cu cei pe care îi consideri responsabili de acest lucru şi să vezi cum stau lucrurile.

Capricorn: Creativitatea este soluţia ta salvatoare. Aduci un plus de inspiraţie în echipa cu care lucrezi şi parcă lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine.

Vărsător: Pe plan financiar, totul merge absolut perfect. Te bucuri mult că reuşeşti să pui bani deoparte pentru vacanţa la care ai visat tot anul.

Peşti: O mică ceartă în cuplu se va transforma într-un scandal de zile mari. Ar fi indicat să începi să îţi mai temperezi comportamentul agresiv. 

Distribuie :

Articole din aceeaşi secţiune

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31427 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3832 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1434 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1392 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3901 secunde