HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

385
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1618148981.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești invitat în centrul atenției, pentru a te bucura de aprecieri, laude și un bun renume. Sigur că asta înseamnă și mai multă muncă, dar e un lucru bun pentru tine.

Taur: S-ar putea să te surprindă neplăcut anumite replici sau gesturi ale unor apropiați, dar nu ai de ce să le acorzi atât de multă atenție, încât să uiți de lucrurile bune.

Gemeni: Ceva se încheie la serviciu, fie prin schimbarea unui superior, fie prin schimbarea orientării generale, care înseamnă și o diminuare a importanței muncii tale.

Rac: Sunt posibile câteva momente mai intense în familie sau la serviciu, în funcție de locul în care vei petrece cel mai mult timp, dar cu puțin optimism vei trece ușor peste ele.

Leu: Va trebui să renunți la anumite relații cu unii prieteni sau cu prietenii prietenilor, la care ai fi vrut să ajungi. Nu e, neapărat, o pierdere.

Fecioară: Chiar dacă ți se pare că situația nu mai e la fel de bună în relațiile cu cei dragi, ar trebui să treci cu vederea aceste impresii de moment și să îți vezi de treburi.

Balanţă: Începe o perioadă mai frumoasă, în care vei reuși să ieși în evidență fără să faci mare lucru. Și starea psihică se va îmbunătăți treptat.

Scorpion: Observi acum anumite probleme nerezolvate la serviciu și te surprind, deși tu trebuia să te ocupi de ele. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le rezolvi, fără proteste.

Săgetător: Chiar dacă ți se pare că îți pierzi farmecul sau îți slăbește influența asupra unor persoane apropiate, vei avea ocazia să cooperezi cu ei pe alte căi.

Capricorn: Ar fi bine să nu te lași dus de valul unor emoții negative care te poate domina cea mai mare parte din zi, îndemnându-te să spui tot ce îți trece prin cap.

Vărsător: Contează foarte mult să îți păstrezi o fărâmă de optimism, ca să poți trece mai ușor peste neplăceri. Oricum unele dintre speranțele tale se vor dovedi întemeiate.

Peşti: S-ar putea să vrei una dimineață și cu totul altceva spre seară, așa că ar fi mai bine să ai răbdare și să lași lucrurile în voia lor, până spre finalul acestei zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 12 Aprilie 2021
Stire din Fun : Educație în junglă
Luni, 12 Aprilie 2021
Stire din Fun : Ce femei îți plac?
Luni, 12 Aprilie 2021
Stire din Fun : Marcajele piraților
Luni, 12 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cum să devii pompier
Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : Staţi puţin!
Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : Ce-i aia brânză Roquefort?
Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : Analiza chimică a femeii
Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : De ce am dat-o afară pe secretară
Pagina a fost generata in 0.697 secunde