HOROSCOP

295
HOROSCOP - logohoroscop-1653587238.jpg
Berbec: Familia te roagă să stai mai mult pe acasă, motiv pentru care decizi că ar fi bine să plecaţi într-o scurtă excursie. Vă veţi încărca cu energie pozitivă şi veţi simţi bucuria de a fi împreună.

Taur: Te plângi în stânga şi în dreapta şi te victimizezi din orice. Trebuie să ai mai multă grijă, pentru că psihicul tău va avea de suferit dacă vei continua acest comportament. Fii mai tare şi lucrurile se vor schimba.

Gemeni: Primeşti o veste foarte bună şi acest lucru te impulsionează să faci fapte bune şi să fii optimist. Încrederea în tine creşte, deci bun venit energie superbă!

Rac: Nu este o perioadă bună pentru investiţii, dar nici nu ai lăsa lucrurile la voia întâmplării. Adevărul este că ai o tendinţă de a cheltui exagerat, însă uşor, uşor vei învăţa ce înseamnă economisirea.

Leu: Nu ai idee încotro să te îndrepţi, pentru că rezultatele muncii tale sunt neapreciate. Poate că o plângere scrisă ar fi de ajutor. Totuşi, să nu încerci să dai vine pe colegi. Scrie obiectiv.

Fecioară: Tragi de tine să finalizezi sarcinile de serviciu, pentru că ştii că este tare greu să le laşi pe ultima sută de metri. Conştiinciozitatea ta va fi răsplătită pe măsură, deci vei avea bani să îţi îndeplineşti o veche dorinţă.

Balanţă: Mare grijă la problemele de sănătate, pentru că ai tendinţa să cam uiţi de ele. Nu ar fi exclus să încerci un nou tratament, care va fi marea ta salvare. Dar până atunci atenţie la epuizare.

Scorpion: Colegii de serviciu te suspectează de faptul că eşti favorizat de şefi. Ce nu ştiu ei este că munceşti mult mai mult decât ei. Pur şi simplu nu trebuie să dai curs ironiilor, treburile se vor calma de la sine.

Săgetător: Nici bine nu ai spus ce îţi doreşti că ai şi primit. Din câte se pare, în perioada următoare toate planetele se vor alinia în favoarea ta. Mai exact, vei întâlni un om pentru sufletul tău, cu care vei rezona pentru mulţi ani de acum înainte.

Capricorn: O vizită ce se petrece dis de dimineaţă te va binedispune pentru întreaga zi. Nu este cale de întors. Ai energia necesară pentru a începe câteva lucruri noi, care îţi vor aduce un succes de zile mari.

Vărsător: Primeşti o sumă de bani contra unui serviciu, însă interlocutorul tău încearcă să te păcălească. Trebuie să fii foarte atent la contractele semnate, să nu intri în probleme.

Peşti: Uneori este greu să spui verde în faţă ce te doare, motiv pentru care corpul tău somatizează. Te confrunţi cu dureri de cap şi nu găseşti cauza. Trebuie să ai mai multă grijă de sentimentele tale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Mai 2022
Stire din Fun : Logica unui ardelean
Vineri, 27 Mai 2022
Stire din Fun : Cum s-o vezi frumoasă pe soacră
Vineri, 27 Mai 2022
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 26 Mai 2022
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.2512 secunde