HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele azi, în prima zi a lunii Iulie

463
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele azi, în prima zi a lunii Iulie - logohoroscop-1656615128.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te-ai trezit cu un imens chef de viaţă şi vei atrage, azi, cele mai haioase şi pline de energie persoane. Va fi o zi cum nu ai mai avut de foarte mult timp. Bucură-te de ea!

Taur: A venit vara şi, cum era de aşteptat, te confrunţi cu o răceală de care cu greu scapi. Ar trebui să înveţi să previi. Stai extrem de bine pe plan financiar.

Gemeni: Încercarea moarte n-are şi tu ştii asta mai bine ca oricine altcineva. Chiar dacă ai de aşteptat o vreme, vei vedea că rezultatele te vor face un om împlinit şi fericit.

Rac: Şansa este de partea ta, azi. Ţi se prezintă o ofertă pe care nu te lasă inima să o refuzi. Dar când vei vedea că lucrurile nu sunt chiar atât de simple, precum ai crezut iniţial, te cam dai bătut.

Leu: Îţi pierzi încrederea în tine treptat şi sigur dacă vei mai continua să te izolezi de lume. Chiar dacă momentan nu eşti sigur de sentimentele tale, nu te grăbi să iei decizii pe care să le regreţi mai târziu.

Fecioară: Chiar dacă este greu şi simţi că nu mai faci faţă, nu ceda! A fost dorinţa ta, este momentul tău, deci trebuie să rezişti. Satisfacţia va fi mult mai mare la final.

Balanţă: Sunt multe persoane în jurul tău pe care le iei drept model, fără a şti că de fapt nu faci bine ceea ce faci. Nu ar trebui să admiri chiar aşa, pe toată lumea, la scară largă. Setează-ţi anumite obiective!

Scorpion: Sinceritatea este cea mai mare calitate a ta. Atunci când cineva te întreabă ceva, face acest lucru pentru că ştie că va primi un răspuns sincer, şi nu unul pe ocolişuri.

Săgetător: Orgoliul te împiedică să faci faţă cu brio unei împăcări pe care ai tot aşteptat-o. Ar trebui să ţii cont de faptul că acel cineva chiar s-a străduit să îţi facă o surpriză. Nu strica totul.

Capricorn: Ţi se dau sfaturi pe bandă rulantă, tu le asculţi, dar când vine vorba de urmat, eşti sceptic. Nu poţi înţelege de ce toţi apropiaţii tăi simt nevoia să îţi spună ce şi cum trebuie să faci.

Vărsător: Chiar dacă în ultimul timp ţi se aduc tot felul de reproşuri, unele adevărate, altele nu, nimic nu pare să te doboare. Din contră, mulţumirea ta vine din faptul că faci exact ce crezi tu că este mai bine.

Peşti: Nu îţi vezi capul de treabă şi tocmai acum ţi se cere ajutorul într-o problemă care este foarte urgentă. Şi pentru ca toată lumea să fie mulţumită, laşi baltă chestiunile personale şi dai o mână de ajutor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 Iulie 2022
Stire din Fun : Marele vânător Jon
Vineri, 01 Iulie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 30 Iunie 2022
Stire din Fun : Bulă şi factura
Joi, 30 Iunie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 29 Iunie 2022
Stire din Fun : Blonda şi mesajul de 1 Iunie
Miercuri, 29 Iunie 2022
Stire din Fun : Ioane, mi-e frig!
Pagina a fost generata in 0.5021 secunde