HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI

352
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI - logohoroscop-1715772244.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cunoști foarte bine situația unui membru din familie, dar nu ai găsit încă soluția potrivită pentru a-l scoate din impas. În loc să îl ajuți pare că mai mult îl încurci și de aceea te retragi doar către propria existență.

Taur: Te interesează foarte mult care este părerea persoanei iubite despre fidelitate, însă forțezi foarte mult nota și de aici până la a jigni persoana care ar trebui să îți fie alături mai este un singur pas.

Gemeni: Ai avut impresia până acum că cei din jur chiar țin la tine. Astăzi auzi fără să vrei o serie de cuvinte nu tocmai frumoase despre tine și cu greu îți înfrânezi pornirile.

Rac: Ești demn de admirație astăzi pentru că în sfârșit reușești să îți pui în ordine obiectivele. Știi că nu ai timp de vise deșarte și de aceea vrei să muncești din greu pentru a împlini dorințele lăsate în urmă.

Leu: Când vii cu o soluție la probleme din jur, ai în vedere toate posibilitățile. Viziunea ta asupra lucrurilor este destul de nonconformistă pentru cei conservatori și te poți aștepta chiar la dispute majore.

Fecioară: Este o vreme bună pentru introspecție, căci în ultima vreme ai cam pierdut legătura cu latura ta emoțională. Acum încerci să privești adânc în sufletul tău pentru a vedea ce ai ascuns celor din jur.

Balanță: Ieșirile nervoase de astăzi apar ca urmare a suprasolicitării la care ești supus. Parcă ești tras din toate părțile și în loc să te simți important, vezi cum nu reușești să faci față la toate cererile.

Scorpion: Ziua este cu adevărat relevantă pentru planul relațional. Schimbi ceva în relațiile familiale sau cele cu unii prieteni, iar acest lucru îi bucură pe toți.

Săgetător: Lași deoparte pesimismul care te-a caracterizat în ultima vreme. Îți dai seama că nu mai ai timp să te plângi de neajunsurile vieții profesionale, ci este momentul să acționezi cu toate forțele.

Capricorn: Regulile pentru tine nu sunt cu adevărat importante, tocmai de aceea tu acționezi mai mult după intuiție și îi surprinzi pe toți. Oricât ar încerca cei din jur să ghicească următoarea ta mișcare nu vor reuși să o facă

Vărsător: Prietenii din anturaj contează pe tine atunci în cazul problemelor ce țin de bani. Când vine vorba despre finanțe și economii toți prietenii apelează la sfaturile tale pentru că sunt profesioniste și sincere.

Pești: Este o zi a marilor îndoieli pe toate planurile, iar acest lucru nu îți oferă o dispoziție prea bună. Pui la îndoială tot ceea ce simți și ce crezi în legătură cu activitățile tale recente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 16 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 15 Mai 2024
Stire din Fun : Medicina la ţară
Miercuri, 15 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 14 Mai 2024
Stire din Fun : Adevărul despre donaţii
Marţi, 14 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 13 Mai 2024
Stire din Fun : Harta prostiei umane
Pagina a fost generata in 0.4872 secunde