HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în prima zi a săptămânii

434
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în prima zi a săptămânii - horoscop-1670156663.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vrei multe și ești dispus să faci eforturi pentru asta, dar nu oricum și nu oricât. Bunul tău simț te va ajuta, ca de fiecare dată, să iei decizii înțelepte.

Taur: Sunt destule probleme de rezolvat în viața celor din anturajul apropiat. Poate că nu o să-ți rămână prea mult timp și pentru ale tale, dar te vei bucura că ai dat o mână de ajutor.

Gemeni: Se complică anumite situații, dincolo de limita la care erai dispus să cauți soluții. Vor exista și situații care devin mai ușor de gestionat.

Rac: Vrei, nu vrei, te ocupi de casă, ca să fii sigur că anumite probleme se vor rezolva așa cum crezi tu. Poate că și ceilalți gândesc la fel și ar fi bine să iei în calcul această variantă.

Leu: Ești mai mult un fel de spectator revoltat care asistă la schimbarea unor decizii importante. E clar că vrei să fii mai mult de atât, dar nu ai de ce să te grăbești.

Fecioară: Ești prins cu tot felul de inițiative, menite să le facă viața mai frumoasă celor dragi. Îți face o deosebită plăcere să te ocupi de aceste lucruri, dar nu trebuie să uiți de responsabilități.

Balanţă: Multe îți scapă și văzând acest lucru ai putea să accepți ideea de a le lăsa în voia lor, deocamdată. Este important să înțelegi situația, dincolo de aparențe.

Scorpion: Munca îți ocupă cea mai mare parte a timpului și îți consumă energia, dar trebuie să știi că există și altceva în viața ta, care te poate ajuta să te echilibrezi.

Săgetător: Ai multe de făcut, la fel de multe, poate, de discutat, ca să poți lua anumite decizii. E nevoie, însă, de răbdare, ca să ajungi la un rezultat bun.

Capricorn: Ești invitat să vezi și contribuția celorlalți la tot ce faci acum și să prețuiești eforturile pe care aceștia le fac cu gândul la tine, la bucuria pe care ți-o pot dărui.

Vărsător: Ești preocupat de cheltuieli, investiții, economii și altele asemenea. Este important să fii echilibrat, chiar dacă te grăbești să găsești soluții.

Peşti: Ai parte de o zi care te poate ajuta să clarifici ceea ce te doare cel mai mult în acest moment. De tine depinde, dacă vei folosi ocazia sau nu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 05 Decembrie 2022
Stire din Fun : N-are curaj!
Luni, 05 Decembrie 2022
Stire din Fun : Aţi văzut cum se ţinea?
Luni, 05 Decembrie 2022
Stire din Fun : Bătrânica la farmacie
Luni, 05 Decembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 04 Decembrie 2022
Stire din Fun : Costică şi Ion
Duminică, 04 Decembrie 2022
Stire din Fun : Să avem încredere în politicieni?
Duminică, 04 Decembrie 2022
Stire din Fun : Poliţiştii la librărie
Duminică, 04 Decembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 02 Decembrie 2022
Stire din Fun : A murit pisica!
Vineri, 02 Decembrie 2022
Stire din Fun : Top 10 minciuni pe care le spun bărbații
Vineri, 02 Decembrie 2022
Stire din Fun : Statui de închiriat
Pagina a fost generata in 0.2569 secunde