HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, LUNI

378
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, LUNI - logohoroscop-1713713022.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești capabil să privești cu mai mult curaj spre viitor, fără să renunți la visele tale. Este o combinație mai sănătoasă, chiar dacă nu e cea mai optimistă.

Taur: Poate că nu o să-ți placă tot ce vei auzi astăzi, inclusiv de la partenerii de cursă lungă, dar cu puțin efort de voință și ceva mai multă îngăduință, veți ajunge la o înțelegere.

Gemeni: Te încurci singur, în propriile ițe, fără să îți dai seama. Ești cu gândul la bani și la problemele financiare, dar ar fi bine să te concentrezi pe ce ai de făcut în fiecare moment.

Rac: Chiar dacă aveai planuri mari pentru astăzi, ar fi mai înțelept să te adaptezi la ce apare. Nevoile tale reale vor fi mai ușor împlinite pe această cale.

Leu: Poți primi cele mai prețioase sfaturi din partea celor din anturajul apropiat, dar trebuie să ai și urechile potrivite, care aud ce se spune în jur, ca să beneficiezi de ele.

Fecioară: Ai parte de un context pozitiv care te ajută să îți regăsești, măcar în parte, liniștea sufletească și să scoți la lumină sentimentele frumoase.

Balanţă: Ai de rezolvat o problemă de încredere, a ta în unii dintre apropiați sau a lor în tine și metodele tale de rezolvare a problemelor. Lucrurile sunt mai simple decât crezi.

Scorpion: Este o zi încărcată de o sensibilitate care va prinde bine tuturor, în special celor pregătiți sufletește pentru momente speciale de liniște și revigorare pe toate planurile.

Săgetător: Un strop de optimism nu a făcut rău nimănui, nici măcar ție, chiar dacă ești mai circumspect din fire. O problemă de serviciu se poate dovedi o cale care va duce la progres.

Capricorn: Ziua te invită la generozitate, în toate situațiile. Chiar dacă nu îi înțelegi rostul în totalitate, vei vedea că roadele vor fi toate pe înțelesul tău.

Vărsător: S-ar putea să nu-ți placă viteza de acțiune a unor apropiați sau propunerile lor, care pot fi exprimare la repezeală, dar poți fi tu cel care aduce echilibrul și armonia.

Peşti: Ești invitat să dai dovadă de bunăvoință, fără să aștepți vreo recompensă pentru asta. Oricum te vei simți bine făcând lucruri bune și asta înseamnă deja recompensă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Aprilie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 21 Aprilie 2024
Stire din Fun : Nebunii vor să evadeze!
Duminică, 21 Aprilie 2024
Stire din Fun : Săraca femeie…
Duminică, 21 Aprilie 2024
Stire din Fun : Atenţie! Un număr de magie
Duminică, 21 Aprilie 2024
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Mai angajați zugravi?
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Bulă revine din concediul medical
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Motive de maximă mândrie!
Pagina a fost generata in 0.3297 secunde