HOROSCOPUL ZILEI. Ce prevăd astrele DUMINICĂ

630
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prevăd astrele DUMINICĂ - logohoroscop1682015091-1685858740.jpg

Articole recomandate

Berbec. Berbecii au de gând să-și lărgească orizontul și să nu mai stea retrași sau limitați în spațiul în care au trăit și muncit până acum. Nevoie de a lua contactat cu diferite autorități din afara țării.
Taur. Nu este exclusă o ceartă în puterea dimineții, între soți, între partenerii de afaceri ori între nativi și cei cu care va intra într-un dialog complicat de proceduri sau de intenția cuiva de a-l șicana pe Taur.


Gemeni. Unele forme de rău organic pot continua să se manifeste, resimțite în ultimele două zile, motivate de o răceală, de o infecție, de o slăbiciune psihică, de o disfuncție endocrină, de o destabilizare afectivă.


Rac. Posibile chestiuni juridice sau de natură legală implicate în măsurile ce ar urma să fie luate în restructurarea activității la locul de muncă.


Leu. Celor tineri le va da un impuls spre expansiunea eului, ceea ce, dacă nu va fi corect „ținut în frâu” prin luciditate și autocontrol, poate să-i împingă la excese.


Fecioară. Nemulțumiri în miez de noapte sau enervări în zorii zilei provocate de o deplasare; stare de spirit mai puțin explicită, dar care persistă într-o notă de suspiciune, de neîncredere; presentiment dezagreabil.


Balanță. Perioadă favorabilă deplasărilor de toate tipurile (scurte sau lungi, în țară sau în străinătate, de plăcere sau cu treburi concrete, personale sau oficiale).


Scorpion. Scorpionii vor fi obligați să-și trieze preocupările, să stabilească niște priorități și să se angajeze într-o luptă pentru a se ridica în rang din punct de vedere social și/sau profesional.


Săgetător. Luna va traversa casa I a celor despre care vorbim acum și se va plasa, pe 4 iunie, în postura de Lună Plină în Săgetător, ceea ce va avea un ecou special asupra acestor nativi care vor trăi un moment de apogeu.


Capricorn. Răstimp al agitației și al neliniștii fără o motivație reală. Posibil dialog la locul de muncă pe teme profesionale și de statut ori de reprezentare.


Vărsător. Dimineața, relațiile personale de simpatie sau de dragoste se vor afla sub influența exercitată de Luna Plină în Săgetător, care va spori intensitatea unor trăiri și va agita spiritele.


Pești. Context astral nesemnificativ pentru evoluția relațiilor de prietenie sau a celor bazate pe afecțiune și atracție; evoluție normală, în tiparul creat cu niște săptămâni în urmă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Iunie 2023
Stire din Fun : Cei mai proşti oameni din lume
Miercuri, 07 Iunie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 06 Iunie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 2.3362 secunde