HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

322
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1652184586.jpg
Berbec: Săptămâna a început în forţă, dar ziua de miercuri nu e tocmai energică. Optimismul şi farmecul personal te ajută să relaţionezi uşor cu cei din jur, dar nu este o perioadă bună de negocieri şi de făcut contracte.

Taur: Abordezi lucrurile cu multă seninătate şi eşti plin de idei. Poţi să pui un proiect pe picioare sau să-ţi consolidezi poziţia în firmă. Ai nevoie de mai multă comunicare.

Gemeni: Te preocupă unele probleme legate de partea financiară. Vrei să faci o investiţie, dar nu-ţi asumi niciun risc. Pui greşit problema. Cine nu riscă nu câştigă!

Rac: Săptămâna asta îţi clarifici unele aspecte legate de anturajul tău. Vei afla cine-ţi este prieten adevărat. Pe viitor, atenţie sporită la persoanele care vor să-ţi intre în graţii.

Leu: O săptămână bună din punct de vedere financiar. Dezvolţi un proiect care aşteaptă de mult timp, de pe urma căruia vei avea un câştig important, sau te vei implica în colaborări profitabile.

Fecioară: Şi la tine săptămâna este pe plus. Atragi banii cu uşurinţă. Eşti un bun negociator şi asta-ţi va mări veniturile. Dar ai grijă, pe cât de uşor îi câştigi, pe atât de repede scapi de ei.

Balanţă: La capitolul „viaţă socială” începi să dezvolţi unele abilităţi. Eşti comunicativ şi curajos. Abordezi cu uşurinţă teme tabu pentru tine şi este posibil să faci noi cuceriri.

Scorpion: Treci printr-o perioadă agitată, de reaşezări pe toate planurile. Vei depune înzecit efort pentru a ieşi cu bine din toate provocările. Noroc că eşti o persoană perseverentă şi ce nu te doboară te face mai puternic.

Săgetător: Weekendul tumultuos se răsfrânge şi la începutul săptămânii. Discuţiile tensionate din familie au dus la afectarea armoniei dintre părinţi şi copii. Nu uitaţi că este o perioadă dificilă pentru toţi, aşa că lăsaţi de la voi.

Capricorn: Te dedici cu toată convingerea rezolvării sarcinilor de serviciu. Ai chef de muncă şi te descurci de minune cu toate cerinţele. Nu exagera, că s-ar putea să mai primeşti suplimentar şi treburile altora.

Vărsător: Ieşi în evidenţă în tot ceea ce faci. Şefii şi colegii te apreciază pentru efortul şi implicarea ta din ultima vreme. În familie, lucrurile merg ca unse. Îţi doreşti o mică vacanţă pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Peşti: Se anunţă o săptămână cu multe realizări şi bucurii mărunte. Simţi nevoia să faci ce-ţi place şi asta-ţi va aduce satisfacţie. Partea materială nu este de neglijat, dar momentan îţi urmezi visele.

Top articole din Fun

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Mai 2022
Stire din Fun : Eroare de copiere, la Bac
Miercuri, 11 Mai 2022
Stire din Fun : Cum stă treaba cu femeile culte
Miercuri, 11 Mai 2022
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 10 Mai 2022
Stire din Fun : Se mai încurcă şi poliţiştii
Marţi, 10 Mai 2022
Stire din Fun : Noi nu spunem simplu: "a murit"
Marţi, 10 Mai 2022
Stire din Fun : Cum se nasc copiii
Marţi, 10 Mai 2022
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 09 Mai 2022
Stire din Fun : Examen cu emoţii
Luni, 09 Mai 2022
Stire din Fun : Sfat de prim ajutor
Luni, 09 Mai 2022
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.3487 secunde