HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI

470
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI - logohoroscop-1669566600.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunt posibile momente tensionate, situații care se complică fără să știi nici tu de ce. Poți simți că e ceva în atmosferă, dar vestea bună e că acest ceva ține doar azi.

Taur: Unele dintre situațiile problematice pot evolua rapid așa cum nu ai fi dorit. Ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile sau cu reacțiile categorice.

Gemeni: Poți descoperi că ești în pragul unei crize de nervi, motivele fiind false pentru că nu apare nimic nou, sunt vechile nemulțumiri pe care le vezi, astăzi, mai mari decât sunt, de fapt.

Rac: Chiar dacă ai impresia că e momentul pentru decizii importante și rezolvări esențiale, nu e chiar așa. Emoțiile sunt cele care coordonează aceste impresii exagerate.

Leu: Este posibilă o explozie temperamentală, care nu te caracterizează, dar va provoca o undă de șoc printre apropiați. Totul va avea, însă, un preț care nu îți va fi pe plac.

Fecioară: Totul este mai intens astăzi și deși nimic nu e nou, ție s-ar putea să ți se pară că multe situații sunt insuportabile și supărătoare peste măsură.

Balanţă: Din păcate, nu te bucuri de încrederea pe care o meriți sau de respectul care ți se datorează, dar asta numai în familie. Motivele sunt istorice, așa că trebuie să le cauți în arhivă.

Scorpion: Este o zi în care ar fi cel mai bine să îți propui, cu fermitate, să fii un exemplu pozitiv pentru cei din jur. Chiar dacă vei reuși doar parțial, poți spune că este o victorie întreagă.

Săgetător: Poate că vei simți că îți sunt date peste cap anumite convingeri sau decizii importante. Te poți elibera de multe convingeri păguboase, dacă știi care sunt acestea.

Capricorn: S-ar putea să te simți dat peste cap de emoțiile intense pe care le vei trăi, fără vreun motiv special. De fapt, nici situațiile nu vor fi ieșite din comun, doar reacțiile tale vor fi așa.

Vărsător: Dorința ta de a te pune la adăpost față de orice fel de lipsuri care ți-ar putea umbri viața nu justifică anumite reacții și gesturi neplăcute pe care le faci față de apropiați.

Peşti: Ai în față o zi care va cere foarte multă stăpânire de sine, ca să nu strici și ceea ce nu trebuie stricat, de exemplu relațiile cu superiorii sau cu membrii familiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 28 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Figurant până la moarte
Luni, 28 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Încă 15 minute!
Luni, 28 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Anunţuri la mica publicitate
Luni, 28 Noiembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Solidaritate masculină
Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Răzbunarea fetelor
Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : La cazinou
Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ
Vineri, 25 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Așa arată un bilet?!
Vineri, 25 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Lipsa de încredere
Pagina a fost generata in 0.6617 secunde